Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett år senare träffade jag denna pojke tillsammans med en tjej i 12 -13 år ålder. Pojken och tjejen agerade väldigt sexualiserat mot varandra. De både var placerat på boende som Barbro Flodström ville placera min son.


Ensamstående rysk mamma från Stockholm slumområde. Del 6.

Sonen flyttades från Solskiftens skola till Söraskolan.
Hela hans klass flyttades – barn med olika form av autism.
Föräldrarna protesterade.
Men ingen brydde sig om.
Solskiftens skola har relativt bra miljö -stora ljusa lokaler. Fin natur runtomkring.
På Söraskolan hamnade sonens klass i källarliknande lokal.
Visa rum hade inga fönster.
Söra område känt som högt kriminaliserat.
Bröderna samlades på Söraskolans gård med sitt gäng.
Många av gängmedlemmar gick på Söraskolans.

Sonens fick ansvariga pedagog .

Kort efter det sökte ansvariga pedagog privat kontakt med oss.
Som berättade hennes chef – hon ständigt sökte sig till invandra familjer.
Under samma period fick sonen och jag kallat till familjeterapi på BUP på Odenplan. Jag och son fick var sin psykolog.
Min psykolog blev Ksastin Nilsson – underbart människa som verkligen kunde sitt jobb. Hon hjälpte mig väldigt mycket.
Sonen fick mindre tur. Hans psykolog blev ovårdat kvinna med framfarande blick och med ständigt söt falsk leende.
Halvår efter sonen började på Söraskola berättade han och hans klasskamrat att en annan klasskamrat ofredar sexuellt andra barn i gruppen. Denna pojke var 4 år äldre övriga elever.
Jag tagit upp det med personalen.
Alla nekade kännedom av händelse. Drabbade pojkar kallades inte för samtal.
Kort efter kom jag till Söraskolans fritids och hittade min son i ett rum utan fönstret med detta äldre pojke. Han tryckte min son mellan soffa och vägen och tafsade på honom.
ansvariga pedagog var närvarande i lokalen.
Hon blev rädd
Hon lovade att hon ska se till att det aldrig hända igen.
Jag berättade om händelse under familjeterapi på Odenplans BUP

Finns psykologens anteckningar
i journal på Odenplan BUP.

Några månader senare träffade jag äldre pojkens mamma.
Hon sa att var tvungen skicka sin son till boende. Hon kunde inte hantera honom.

Ett år senare träffade jag denna pojke tillsammans med en tjej i 12 -13 år ålder.
Pojken och tjejen agerade väldigt sexualiserat mot varandra.

De både var placerat på boende som kommunens utbildnings chef ville placera min son.

Fortsättning följer.




Prosa av izabella wallin VIP
Läst 492 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-29 01:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2017-12-03

    ej medlem längre
Nu har jag läst hela din berättelse från början och blir mycket upprörd över hur fruktansvärt det har blivit i Sverige, total laglöshet verkar det vara. Undrar om folk i allmänhet fattar hur illa det är.
2016-07-15
  > Nästa text
< Föregående

izabella wallin
izabella wallin VIP