Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu finns det de vilka vill hävda motsatsen, det vill säga att jag har missuppfattat saken. Men så är det ju inte alls. Det är istället 'de andra' som har missat något och som inte tar det för självklart, det som är sanningen.


Skälet i sig - (favorit som variant)



Menar ni verkligen (passar här på att klaga
på minst två källor samtidigt, stereo effekt
för bästa ljudliga upplevelse) att jag är
tvungen att se delar av en serie eller långfilm
mellan

reklaminslagen. Det är ju löjligt. Sänd
reklaminslag i sin helhet och sluta att kalla
dem för kisspauser och inslag. En vettig
person inser ju rätt snart att det är vad folk
betalar

för att få se. Det är ju också därför folk
köper tv. För att kunna följa med vad som
händer i filmen som kallas 'reklaminslag'.
Det är det som är spännande. Det som är
sorgligt

är att dessa små korta snuttar verklighet,
och som spelas av skådespelare, både publik
och de som berättar om produkterna, istället
för att visa hela handlingen. Men det har
någon

försökt lösa genom att ta in produkter i serier
och filmer. Fast de kallas då 'produktplacering'.
Precis som om produkterna inte skulle kunna
'sälja sig själva'. Nej, att säga att reklaminslagen
är

det som säljer programmen mellan dem är bara
löjligt. Det vet en ju att det är serier och filmer
som förekommer mellan är det som säljer.
Utan program skulle reklamen inte finnas, det
vet

ju varenda kotte. Fast ett annat sätt att lösa
problemet på att kalla längre reklam för 'annons'.
Trots att en bänkar sig just för att se dessa
längre inslag. Vad jag skall hitta på mellan
reklamen

som borde få mera utrymme, verkligen, det
är sånt som naglarna bitna in på bara skinnet
kan ha att berätta om. Ibland kan jag trösta
mig med hushållsarbete och där använda en
del

av de produkter som ibland syns i teve. Handla,
laga mat, diska, städa och sånt som gör livet
värt att leva. Det är för dessa produkters sanna
liv som reklamen och dess inslag fått stå tillbaka
hitintills.




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-30 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP