Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som i filmen 'Little big man' med Dustin Hoffman, där en indian säger repliken 'Idag är en bra dag att dö på*. Filmen börjar som en intervju med en gammal man, en man som en gång i tiden var ung... En kär öppningsscen.


Något litet om att vänta




Det konstiga är inte
att någon tar sitt liv, som vuxen.

Det märkliga är att någon vill vänta på slutet,
kanske av nyfikenhet.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-30 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP