Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älvornas dans

Dimman lättar sakta
något kan skönjas
det vajar och virvlar
under älvornas dans

Trollen har flytt
över stenars mossa
älvornas magi
är obrytbar

Gräset böjer sig
mjukt böljande
i en rytmisk dans
där rörelsen flyter

Dimman dunstar
försvinner långsamt
allt blir stilla
efter älvornas dans




Fri vers av AjBi
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-30 03:09



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
fin stämningsfull text skrivarjaget har målat fram!
2016-07-17

  Anira
En mjuk magisk rörelse fler med i orden. Vackert. Tack !
2016-07-17
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi