Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåtan existerar i sorgen

Drömmar från det förflutna,
sörjs i nuet.
Sorgen över vad som
var, men aldrig skedde.
Gåtan som fälls
likt tårar nedför
ens kind,




Fri vers (Fri form) av Midnight
Läst 393 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-01 14:34



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
gripande
2016-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight