Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

    Lite regelverk fred… em.

Den bärande konstruktionen <n/ /i> i… Ba+ (program/ /språk) […] är mä <mindre än/ /mer än> och mä = 2237 (::) fungerar. 17.02 – om få <å/ /3> minuter. Konstruktion-
en [17.02] fungerar… okay. Bigrammet on [fonem/ /fonetik] förecommer. Bokstaven c = 99 […] är (mycket/ \very) viktig. Även: importan29. Tabulering [9/ /ix] (IX) foerecommer. Se även: fœrecommer och førecommer… till [^] exempe21. E1 och f2 […] phoerecomme27. M… magenta [#] förekommer… wow. W… wow… är inte (ac/ /no29) fe21. Även: fe10101. Räknedosa (®) förekommer… tydligen. Tylösand <100/ /102> före: ampersand. Ampersand (è/ /È) [:::] förecommer. 17.05 {just} nu. Nu förekommer. Tydligen… wow. FORMELLT <3/ /æ> är howdy inte fe21. Language = Le (Le) [Lessebo] förekommer. Mä (Mälaren) fungerar. Evertsberg före Mora – tydligen. Även blåbär förekommer. Nypon <23/ /3> förecommer. Tydligen. 
_______________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ är {formellt} okay. Na+ fungera27. 701 [F1] och 702 [F2] fungerar. Wow… copyright year… may-bee. 
Donut <29/ /32> write ”wrong” code… when programming. Color (cmy/ /20) förecommer. WRONG… no29 wrong = wg [WG] {8771} förstås. Nypon <23/ /3> ånyo. Tydligen… wow. På <å/ /3> foerecommen [23/ /97] anledning. 

-----------------------------ff-----------------------------

OS 1912 (STOCKHOLM) förekommer. 

-----------------------------aa----------------------------- 

17.15 – ungefär. Regina [e/ /3] förekommer. 

Orust <mä/ /2237> Tjörn är [formellt] 1 (en/ /e2929) [ett] antydan. 

-----------------------------21----------------------------- […] förekommer, tydlig-
en.

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 213 gånger
Publicerad 2016-07-01 17:01



Bookmark and Share


  farbror zwed
    17.01 – wow. W… wow… förekommer.
    ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯







    _____________________________

2016-07-01
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed