Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÅGON KAN BLI DIN ÄLSKADE TEKOPP

NÅGON KAN BLI DIN ÄLSKADE TEKOPP

Räkna dina välsignelser inte din bekymmer på denna jord
En ny morgon, är lika vacker att skåda som någon fjord
Visst är vi alla speciella och borde få en rimlig chans i livet
Hur vi än ser det är det kärleken som är det riktiga motivet

Vi har samma väg att vandra, så låt oss gå bredvid varann
Tänk att få vara en medlande länk, kanske ett brospann

Om du ser en stjärna falla, önska dig kärlek och hopp
För jag är absolut säker att någon blir din tekopp

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 206 gånger
Publicerad 2016-07-01 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj