Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kom försent till Hovrätten, lite inspirerad av Nationalteatern


Försenad till Wrangelska palatset

När jag tog min plats i riddarnas palats, var jag försenad!

Vakten önskade "lycka till", utan vara förbenad:
"ta din plats i rättvisans palats" !

Han kollade inte ens mitt pass
Han skulle väl ha rast ?

"Sal två, det är bra att gå" !

Åklagaren var värsta sprätten
Kan detta vara hovrätten ?

Men de som dömmer lät mig få talan,
mitt i munnen på sprätten !

Även om jag höjde rösten, så visste jag,
att det var jag som hade rätten ! !

Det var i sal två !
Om en vecka får jag veta hur det går




Bunden vers (Rim) av peter schenling VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-02 08:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter schenling
peter schenling VIP