Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.youtube.com/watch?v=dS0B99r_GPo


ber och vågar gå till min God given familj

jag vågar vara med någon som jag gissar kanske inte lämnar mig

otrygg anknytning

vill du få din prins?

var med personen som du gissar

kanske inte lämnar dig

som respekterar dig

sluta ty dig till dom som avvisar dig

som påminner om sveken som du kallar familj

bryt

ny familj

kärlek

inte illusorisk kontakt

som sedan bara är

luren i ditt öra

"For thus saith the Lord God, the Holy one of Israel; In returning and rest shall ye be saved; in quietness and in confidence shall be your strength..." Isaiah 30:15




Fri vers av Ess VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-02 17:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Gud uppmanar aldrig till skilsmässa.
2016-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP