Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NATTMARA

Mörkret följer
spåren i gatans
våta asfaltsblänk

ditt minne förmörkas
av åttafotade monster
under din säng

myllrar
kryllar
rasslar

Spindelkvinnans avkomma
förblindar tiden här och nu
-----
du är värd all kärlek
lilla vuxna barn
svälj ditt piller nu
barnet i dig vilar
i ångestens sköte

© Bosse 1 juli 1906.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 523 gånger
Publicerad 2016-07-02 19:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Pugh...
2016-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten