Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TANKEFRÖ

stenen under
min fot
smärtar

små obehag i livet
blir till upplevelser
att minnas

stenen under min fot
mals till grus
vid nästa istidskatastrof

© Bosse 3 juli 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-03 02:29



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Livsperspektiv!
När man kan tänka
Längre "än näsan
räcker"Skaldekonst
Med vidd över orden!
:)

2016-07-03

  Nils-Robert
En dikt med stort djup
2016-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten