Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OÄNDLIGT LITEN

dela mig i två
jag blir mindre och mycket mer




Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 581 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-07-03 02:37



Bookmark and Share


    jordarp@hotmail.com
En del av evigheten

livet delar inte in något
med något annat
vi lever bara av detta hela
2017-03-11

    frun
Lite kort, men sann dikt, om det där att vara pytteliten, nästan mindre än
andra, men det gör ingenting. Du är bra ändå!!!
2016-07-22

  Marianne Räf
Den förstod jag inte! Kryptiskt budskap?
2016-07-03

  H.C.B
https://www.youtube.com/watch?v=GF7irbm7GXk

2016-07-03

  Angel of love
Ja mer att tycka om.
2016-07-03
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B