Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


min Loke har bytt revir och den som matar honom har inte anmält detta till polisen


Lokes "kattnappare"

Senvinternattens ljus är vår
Det är då marskatten fyller år

Först ut är "tall-joxarna"
Sen börjar skatorna bygga bo
Det är då katten inte får nån ro

När skator ser om sitt bo,
det är då katter börjar döda
Det finns ingen tid att öda

När vi människor börjar undra vem det är som ror,
tycker katten att det spelar ingen roll var man bor

Han vill bara vara kung i sitt eget revir
Allt han vill är att kasta av sig sitt "visir"

Han låter grannens terrier jaga upp honom i ett träd
Krigstrött som han är vill han ju bara vara i fred

Ni som tror att Loke är er?
Jag sitter på knäna och ber!

Ring polisen, och det fort
Det är precis vad jag har gjort

Loke kanske dödar en och annan flugsnappare
och ni är en av dem jag kallar "kattnappare" !




Bunden vers (Rim) av peter schenling VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-03 07:44



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ovissheten
Är allt jobbig.
Efter saknad
Av en älskad
Kompis!
Eftertänkansvärt
Skriftat!
:)



2016-07-03
  > Nästa text
< Föregående

peter schenling
peter schenling VIP