Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad min vän och poeten Bibbi; Från honom till dig genom mig


Dröjer kvar


Jag finns fortfarande

fast du inte kan se mig

Jag är i och omkring dig

nära tätt intill

I vinden känns mina smekningar

Solen som värmer

är min kärlek till dig

Följ fåglarnas färd

i himmels höjd

Där ifrån molnen

har jag uppsikt över dig

Fjärilen som dansar förbi

det är mitt sätt att komma nära

Jag ser dig le

fortsätt med det

fortsätt med det













Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-07-04 11:58



Bookmark and Share


  kjell-åke bearfoot VIP
Vackert så vackert
2016-07-13

  Eva Helene VIP
Mycket vacker och trösterik text!
2016-07-06

  genni VIP
Åh så underbart skrivet!
2016-07-06

  Eaglemountains VIP
Mycket fint om vår gemensamma vän Bibbi ....!

2016-07-06

  Änglaögon
Trösteord, fint skriftat.
2016-07-05

  Marita Ohlquist VIP
Långt borta men ändå så nära!
Underbar text till tröst!
2016-07-05

  ResenärGenomLivet VIP
Fantastisk, uppmuntrande dikt...
2016-07-04

    Dan Myrbeck
Fint skrivet!
2016-07-04

  M M Mannheim VIP
Allt och alla som har levt finns bredvid oss, tills de kallas vidare!
2016-07-04

  Bibbi VIP
Så typiskt min så älskade Tore att uppmana mig att le en dag som jag storgråter av saknad efter honom...
När jag gråtit klart skall jag le igen och se Dig le i andanom i stor förväntan att få mötas igen.
Tack min älskade Vän för denna text så full av balsam och vederkvickelse!
2016-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP