Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juli ett mjukmedel


Livet mjuknar

Jag är öppen

som ett nyskrubbat

skrubbsår




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-04 15:10



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Öppen som ett skrubbsår känner igen
2016-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP