Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barfota barn på Centralstationen. Ferlin !


Destinationen

Om du sitter på Centralstationen
och inte kan uppge destinationen,
då kan jag säkerligen lova,
att du inte kommer få sova

Då är det stor risk att du blir utskickad,
av de uniformsprydda "jonen"

Jag harklar mig fort och kör ett "gyckel"
Jag bor en mil bort och har en cykel

Värme är inget du kan ta för givet.
Så kom på det fort, innan de föser dig bort.
Du papperslösa resenär i livet




Bunden vers (Rim) av peter schenling VIP
Läst 548 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-05 08:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter schenling
peter schenling VIP