Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIN DAG.

Visa kärleken i din vardag,
låt tankarna och gärningarna
styra dina handling.
Kärleken är fri.
Ju mera du brukar den
dess större och starkare blir den.

Lär av Jesus
den ödmjuka kärleken kräver inget svar
för svaret är din handling och gåvan är att ge
det är inte det man tänker utan det är det man gör
som förändrar tillvarons kontinuitet.

© Bosse 5 juli 2016.






Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-05 19:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Min Gud är mig en väldig borg.
Honom utestänger jag aldrig.
Vissa människor förbjuder mig mina mentala och andliga hygienanspråk att ha kontakt med.

Jesus tar emot den som tar emot Honom. På Hans - inte kyrkans - villkor.
2016-07-05

    Sefarge VIP
Härlig dikt
Om att släppa
taget lite.
Istället för att
ständigt be om
mer. ..
Klokt skriftat!
:)
2016-07-05

  H.C.B
Bland det vackraste jag läst. Ja, jesus du finns. Tveklöst. Din dikt väcker styrka där den egentligen bara borde visa tända lyktor vid kärlekens torg. Mot Larz Gustavfssons stängda borg. Men du har inte blocketar mig och jag vill ge dig en kram ifrån elden. Kram.
2016-07-05

  Larz Gustafsson VIP
Hur ska man kunna lära av någon man inte släppt in i sitt hjärta?
2016-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten