Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VILKEN SÄGER ATT DU ÄR VACKRAST

Vilken säger att du är vackrast

Vem bedömer hur man ser ut

Finns det några normer vad som är

vackert och vad som är fult

Även om en ros står i en sprucken vas

är rosen ändå lika vacker

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 242 gånger
Publicerad 2016-07-05 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj