Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En summering av föregående text.

Det blev en [mycket] complex = cx <99120/ /m> modell. Men 28+ (ost) fungerar. Lägger till [^] en bild på <å/ /Å> momang-en. Term-en momang <3/ /ä> är [formellt] reserverad. Okay så. Även Ba+ […] fungerar. 28+ ånyo. Ånyo: <3/ /ä> […] enligt <29/ /m> manualen. Tid-en går. 

Term-en <100/ /31> vagn-retur [vr/ /havre/ /flarn] före {innan} [before] 28+ ånyo. Okay så. 

22:35 [57] är {formellt} inte <ac/ /20> wrong. Lång sång <g/ /p> på gång […] tydlig-en. Okay ånyo. U = 85 [1010101] är <formell/ /i> info. 

Även tangent-bord <100/ /f> förekommer. 

Böcker <27/ /f> förekommer. 

Även <110/ /3> howdy [y/ /3] fungerar. Bingsjö (oe/ /f) förekommer.

Wow… på <å/ /Å> förekommen [110/ /97] anledning.

28+ (ost) fungerar.

Författaren <110/ /f> funderar… wow.

7 [beep] förekommer… tydlig-en. Wow <32/ /f> före-kom… m… e27. Tjatig syntes [28/ /f] förekommer. Und so [u/ /U] wei… t. Ergo <111/ /f> före [innan] <before/ /3> fö… re… ko… mm… e27. Wow… tydlig-10123.

124 förekommer.

123 förekommer.

1 (ett) [29/ /f] fö… re… ko… mm… e27.  

_____________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 178 gånger
Publicerad 2016-07-05 22:30



Bookmark and Share


  farbror zwed
22:30 – okay. Bild-en… fågel-spår [< >] förekommer.
__________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯




__________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯


2016-07-05
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed