Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skämtsamt, om ett allvarligt ämne, mycket nödrim


Asyl

I Riksdagen har vi vissa som bara förstör.
De går omkring på gatorna med järnrör!

Europa har nu blivit ett enda stort "fort".
Det verkar som om alla andra måste bort.
De får en returbiljett. Det är ju ett jävla sätt!

Snart bör du komma från "Asylien",
för att slippa åka hem igen?

När allting nu kommer omkring ,
byggs en mur åt dem som har allting

En pendeltågsvagn måste hela tiden "avisas".
Gör det inte lika naturligt att en flykting avvisas ! !




Bunden vers (Rim) av peter schenling VIP
Läst 438 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-06 07:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter schenling
peter schenling VIP