Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KYRKOBESÖK

Oförståndets fattigdom
krakelerad är mina
förfäders tro, i otid
kräver det sin tribut

stödd på min käpp
med skumma ögon
ser jag tomheten
lyssnar, längtar
att höra ett laudi

Sorgböjd fick Du min bön
ännu är ditt altare oskändat.

© Bosse 6 juli 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-06 11:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Prästerna skändar Guds altare med sina irrläror.
2016-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten