Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Limitless leaning)


P A S S * P O E S I


























din kropp och etnicitet


begränsar

dina dagar,

dina turer,

dina möten.




/- Your passport, Sir!/





ack

alla dessa begränsningar!






hur annorlunda är det inte


med orden,


ordbilderna,


kropp-språken!







det sägs


att språkforskare


som universellt


testat sk miner


som kropps-språk-uttryck


med glädje funnit,


att alla slags tills dags dato

kända etniciteter och kulturer

- oavsett eget tungomål -

direkt förstår ett leende.





Så leve orden,

de gränslösa passfria orden,


det språk

som är gemensam egendom

för homo sapiens


ögonens budskap

ansiktsmimikens

universella kontaktförmåga.




ONE WORLD

ONE MANKIND

ONE LOVE






Övriga genrer (Essä/Recension) av KYREUS of Sweden
Läst 321 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-07-06 13:57



Bookmark and Share


  Rise Little One
Konsolidering är ett bra concept men vi är så långt ifrån att vara färdiga!
2016-07-25

  Mats Edin VIP
Hear hear:)
2016-07-08

  Yrre VIP
JA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
2016-07-07

  Ingrid Trolle
Så rätt! Ett leende
kan aldrig missförstås.
Men det finns smilband
som aldrig borde ha
dragits.
Bra text och påminnelse.
2016-07-06

  Anya VIP
Jaa vi är lik varandra på det mesta. Klok text!
2016-07-06
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden