Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte rädd för döden

Men jag begär att den ska vara rättvis.




Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 279 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-07-06 20:34



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Jag är inte heller rädd för döden, däremot har det hänt att jag varit rädd för att leva.

2016-07-07

  Angel of love
Ja det hoppas jag med.
2016-07-07

  Marianne Räf
Jag tror igen död är rättvis. Det finns
alltid nånn/nåra skyldig/a bakom vart
dödsfall. Vad tror du ? Själv, är jag
livrädd för å dö å börja om igen!!
2016-07-06

  Rise Little One
Det finns ingen rättvis när det gäller döden!
2016-07-06
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B