Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhetsmusik

Ensamhetsmusik spelas.


Ensamhetsmusik som får hjärtat att klappa hårdare

Ensamhetsmusik uppbyggd av toner

Toner som bildar ensamhetsmelodi


Toner som tonar hårdare mot tonat hår
Tonar starkare
Tonar ut

En stämma
Bara en stämma
Avsedd för fyrhändigt
Behövs tjugo fingrar men
Händerna har bara fem stycken var


Ensamhetsmusik som får hjärtat att klappa snabbare

Ensamhetsmelodi som spelas av tio fingrar

Tio fingrar som inte räcker till

Tio fingrar Trötta
Orkar inte
Vill inte mer
Längtar bort


Ensamhetsmusik tystnar.






Fri vers av Sjungande
Läst 234 gånger
Publicerad 2006-05-08 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sjungande