Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudlöst

Och allting spelar lite
vemodsmelodi
och allting liksom aldrig riktigt slutar.
Om det ens börjar någonstans.
nej
Går en bit till och det hörs ett nästan ljudlöst
Hej

Samtidigt som jag tänker att
Snart börjar det
Snart säger dem
… gå.
… tre.
... smäller det.

Men det kommer ju aldrig
Dem börjar inte ens med
Klara…
Ett…
Ett två tre på det…

Och allting går runt
i samma slinga
Först gå för långsamt
Och sen tvingas springa
nej
Går en bit till och det hörs ett nästan ljudlöst
Hej







Fri vers av Sjungande
Läst 250 gånger
Publicerad 2006-05-08 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sjungande