Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JULIDRÖMMAR

Där var somrig nymåne blek av sorgen
röken fladdrar morgontrött, kusligt stilla
frånvind ger en overklig otidskänsla
svårfångad drömbild

Bildrik kommer skrämmande drömmar, oskarpt
flämtar synen, mannen som rakar askan
med en stålskodd herdestav ur sin eldbrand
svårtolkad drömbild

© Bosse 7 juli 2016.






Bunden vers (Annat versmått) av Bossepoet från Österbotten
Läst 270 gånger
Publicerad 2016-07-07 06:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten