Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En glänta

Och så öppnade sig en glänta
där lyckliga hundar
galopperade och kom tillbaka
till sina mattar som stod
med ansiktena mot solen
Det var en av de första dagarna
och himlen var blå som efter ett regn
Runtom stod skogen och väntade
med rasslande bakgrundsmusik
av silvervita löv i smekande vind




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-07-07 12:07



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Härlig. Förmedlar stämning och dofter.
2016-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta