Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUBBSJUKA

Varför har naturen gjort att män
vill alltid para sig
Det är ju det som är problemet
med sexualiteten

Många tänker inte på
något annat
Vi fick sulfa när vi gjorde
lumpen,men jag undra rom det hjälpte.

Inte är det bättre när män
kommer upp i åren
och bli gubbsjuka

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 217 gånger
Publicerad 2016-07-08 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj