Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
70-tal


Yes Sir I Can Boggie

Vissa tjejer älskar att dansa !

De söker inte en karl som står i en bar, och dricker ett helt kar

De vill att du kan dansa,
Det är din tur att chansa

De kräver en särskild sång
Sen dansar de natten lång

De vill bli behandlade som en dam
Och inte hängas upp inom en ram

De kallas Baccara och bryter kraftigt på spanska
Deras stön låter nästan på gränsen till franska !




Bunden vers (Rim) av peter schenling VIP
Läst 136 gånger
Publicerad 2016-07-08 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter schenling
peter schenling VIP