Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön No 5 ur den morgontröttes bönbok.

Jag ber den Bön
som alltid ligger
mitt hjärta nära:

Förlita Dig på min tro
för den genomsyrar min kropp
även när kaoset förödar min vardag.

All du gör är
för mitt bästa.
Du ser evigheten
jag ser endast nuet.
Amen

© Bosse 10 juli 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-10 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten