Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kungens barn

kungens barn
under ägget
står på jorden
lyfter upp
hönan som värpte

drottningen




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-10 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson