Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Antingen har jag fel -- eller rätt !


Varför jag ej grät


Har svårt att gråta

på Beställning. Varit

på 3 begravningar :

Min Svärmors, min systers

och min mans. Fällde inte

en tår ! Faktum är att --

min Tro är att de lever!

Av outgrundliga Skäl,

har de fejkat sin död !

Har vissa Förklaringar

till att det kan va´ så !

Mamma är notorisk mytoman --

-- å vill jag ska tro fel saker !

Å, det vimlar av konstigheter

i mitt Liv, som pusselbitar

till en -minst sagt- crazy Bild !






Fri vers av Marianne Räf
Läst 438 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-07-10 10:57



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Olika personer är självklart olika mycket ledsna. Och en del är ju "blockerade" av situationen..
2016-07-11

  överlevaren VIP
Ja svårt att veta alla gånger och hitta dom rätta bitarna!
2016-07-10

  bumerang
Är det möjligtvis mamma som är haken i denna dikt?
Inte lätt vara barn till en mamma som är mytoman!
Oj!
Bara starka själar får sån livsutmaning.
2016-07-10

  Anya VIP
Intressant text som får mig att börja tänka. håller nog med Senta här....jag tror också att själen lever kvar i en annan dimension....liksom.
2016-07-10

  Blomma-Stjärna VIP
Dalai Lama brukar tala om "den konventionella synen" och "den okonventionella", den vetenskapliga och den mytiska -
Han säger att vetenskapen så småningom kan finna fram till att vissa myter har en viss relevans -
för att skapa en öppning till en - minst sagt - crazy Bild!
2016-07-10

    ej medlem längre
Ja, att få rätt på sina pusselbitar är inte det lättaste.
2016-07-10

    ej medlem längre
Jag tror också att de finns...i en annan dimension. Själen är odödlig.
2016-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf