Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

                                   18.17 – just nu.

Den här text-

en innehåller ”code” – wow. Wow foere-

commer. 70x100 [7000] foere-

commer. Term-

en ”poster” foere-

commer. CMY [k] är (formellt) inte {ac} wrong. Liten sång 

på gång. Tydlig-

en. Wow ånyo. Ånyo: wrong. Lång sång

på gång – nej. 

Ja (Jasmine) […] foere-

commer. CMY [k] ånyo. Ånyo: wow. Wow foere-

commer. 

På ”foerecommen” anledning. 

®… foere-

commer. Nu även med [term-

en] 2.

Term-

en ”bigram” foere-

commer.

Termen »tecken« foere-

commer.

Und so [u/ /U] weit-

10127.

____
¯¯¯¯ 

28+ (Ostkusten) foere-

commer. 

____
¯¯¯¯

·                                                 ·
·                                                 ·
·                                                 ·
·                                                 ·
·                                                 ·




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 174 gånger
Publicerad 2016-07-10 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed