Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CAROLINA REDIVIVA

havsstrand
nattmörkt
lutar klippan
silverstänkt
av vita vågtoppar

pärmar av
svartnad metall
bländar mina ögon

Trosmanifeststerad kunskap

silverbibelns
kabbalistiska
budskap skrattar
bak larmat glas

förvirrade strövar
de kunskapslängtande
själarna bland oläst visdom

grälar, kivar som vågskum
på mörkerstänkt klippa
i en månfri natt

Minken dödar sovande ejder
i kunskapslös överlevnadsdrift

© Bosse 11 juli 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-11 03:52



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Givande,vilande samt
Tänkvärd skaldekonst
:)
2016-07-11

  Larz Gustafsson VIP
Kabbalismen är ockultism och har ingenting med kristen tro att göra.
2016-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten