Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Marabou River


Ån

Jag färdas längs vår å,
för att se vad som finns runt kröken
Nu säger jag som så:
"Av mig kommer ni inte se röken"

"Marabou River", fick den heta
Den är dyig och vattnet smutsigt
Om det är nån som vill veta,
varför namnet blev ganska lustigt

Hoppar du över utan att plurra,
då kommer du höra mig hurra

Jag färdas mot strömmen och jag lever på hoppet
Jag jagar ju drömmen och vinner i långa loppet

Jag lever som jag lär,
och är alltid mig själv
Jag vägrar bli nån jag inte är,
även om ån inte är en älv

Du kan prova att hålla i mina "tömmar", ditt fån
Försöker du stoppa mina drömmar, plurrar du i ån !




Bunden vers (Rim) av peter schenling VIP
Läst 854 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-12 13:26



Bookmark and Share


  H.C.B
Endast en poet kan skriva så här. Underbar text!!!!!
2016-07-12
  > Nästa text
< Föregående

peter schenling
peter schenling VIP