Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INGEN STRÅLAR LIKA LYSANDE SOM DU

INGEN STRÅLAR LIKA LYSANDE SOM DU

Jag råkade titta upp mot
himlen ikväll
Såg denna mörka bonad
med ljusa punkter
på denna målade akvarell

Undrande om du inte
var upp och tittade
på stjärnorna i Peru
För jag har inte sett
en person i hela mitt liv
stråla lika lysande som du


Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 229 gånger
Publicerad 2016-07-12 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj