Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du

säg inte till mej att jag ska glömma dej
säg inte efter åt att du älskar mej
och säg inte att du önskade att det skulle vara vill

säg inga ord låt de vara tyst
säg inget gå bara
vänd dej om och börja gå

för när du säger till mej att jag ska glömma
så tänker jag bara på alla andra ord du sa till mej

att du vill bli gammal med mej
att du inte älskat någon så mycket
att du vill vara styv mamma till ett barn
jag väntade men som aldrig blev till

säg inte att du älskar mej
och att det alltid kommer finnas något

nej vänd ryggen mot mej
och gå
gå din väg
för jag orkar inte längre

för jag kommer inte glömma
för jag kommer förevigt ha dej kvar

men säg inget mer
för jag kommer inte säga något
allt slutar nu
minne kommer finnas men nu är det slut

nu börjar det om på nytt

så vänd dej om och gå din väg

för jag vill inte se dej
för jag vill inte höra din röst säga ett ända ord

och jag vill inte höra att du älskar mej

för då vaknar jag upp igen
för då känner jag att jag älskar dej







Fri vers av empty_sky
Läst 510 gånger
Publicerad 2006-05-09 00:17



Bookmark and Share


    DansCarro
jätte fint skrivet
2006-05-12
  > Nästa text
< Föregående

empty_sky