Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet

när du tittat på mej
du vet så som bara du kan
blir jag varm och kal på samma gång
mitt hjärta slår allt snabbare

när du rör mej
du vet så som bara du kan
känns de som om jag är i himmelen
jag glömmer bådde tid och rum

när du kysser minna läppar
du vet så som bara du kan
vet jag att du har mitt hjärta




Fri vers av empty_sky
Läst 463 gånger
Publicerad 2006-08-30 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

empty_sky