Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön No 34 ur den morgontröttes bönbok.

Herre jag tackar Dig
för den gåva jag åtnjuter
i morgonens disiga ljus.

Kärleken är fri
Kärleken gläder sig

ser inte till timliga gåvor
ärar endast givaren

Herre gör mig starkare
i kärlek så att även
jag kan förnimma
lyckan av att älska.
Amen

© Bosse 13 juli 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-13 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten