Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRUKTLÖSA RYMNINGSFÖRSÖK FRÅN FÄNGELSET JORDEN

Medan   människorna  snurrar  runt  på  denna
ändlösa planet,där allt börjar från där det slutar,
i väntan på den stora hemlighetsfulla  resa som
den  substansiella  döden  företar, iscensätts för-
tvivlade rymningsförsök ut i världsrymden,vars
intet ger mer än det kostar av bortkastad energi,
som borde använts till att återgälda  vad  moder
jord givit.

-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-13 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP