Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När månen och solen föddes

När månen och solen föddes
så dog hon
Så gavs hennes kropp till jorden
för att människor skulle spira

Ur hennes bröst hämtades stjärnorna
Som slängdes upp på himlavalvet
För en påminnelse om själen

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 240 gånger
Publicerad 2016-07-13 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj