Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAD ÄR JORDEN UTAN HIMMELEN

Vad är en blomma utan solen

Vad är jorden utan himmelen

Vad är livet utan det roliga

Vad är jag utan dig

Det är därför jag säger:

Jag älskar dig

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-13 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj