Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKSSTOFT

Att känna

din doft

får mina

antenner

att sända

ut

kärleksstoft

Bo Grapenskog






Fri vers av Knoparemoj
Läst 277 gånger
Publicerad 2016-07-13 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj