Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


i 58 ord

 

 

 

ljusstrålar når inte skuggan

rumsvärme tränger inte igenom

flytande kväve fryser ögonlocken

sprängfylld trekammarbrun erigerar

 

gravitation, en lös betonggjutning

fixerar defekten i smärtsam position

gårdagens as fräter fistelgång i munnen

korroderad hud utsöndrar aceton

 

pannlob och hjässlob överlägger

beräknar fiendens alternativa drag

eget skyttevärn bedöms för grunt och bräckligt

beordringen blir (som vanligt)

 

till attack med allt som är kvar!




Fri vers av Ardo Wejka
Läst 379 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-13 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ardo Wejka
Ardo Wejka