Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bidraget till poesiantologin Ångest


Till er jag älskar

 

 

jag säger

begär inte mer

 

allt urskiljbart

gav jag bort

till er

 

kvar är hålen

viktlös tid

 

 

det regnar

fönster är öppet

 

jag hör knivar vässas

ser halsar sträckas ut

 

som hundar

som en hund

 

i vasken snurrar rymlingen moturs

trotsar er

 

fönster är öppet

det regnar

 

 

mer




Fri vers (Fri form) av Ardo Wejka
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-27 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ardo Wejka
Ardo Wejka