Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balkonggrönska

Gröna armar har slingrat sig in
mellan balkongens spjälor av stål
och så länge ingen vänder dem
åt ett annat håll kommer de
att fortsätta växa längs räcket
eller ut över golvet och en dag
kommer de att ändra färg
och låta blommor slå ut
ur sina hårda knoppar




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 267 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-07-14 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta