Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förliga vindar förde mig till dig

Förliga vindar förde
mig till dig
Det fick vind i Livets segel

Vi mönstrade på
kärlekens storsegel
Till slut hamnade
vi i en lugn hamn
Där vi kastade ankar

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-14 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj