Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärlek är större än universum



Min kärlek är större än universum
Jag svävar runt i min kärleksbana

Försöker att landa men tyvärr löser
inte kapseln ut.

Så jag får flyga i min bana runt jorden
till jag förgås av min kärlek till dig

jag vill brinna upp i din famn

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 221 gånger
Publicerad 2016-07-15 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj