Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
#prayfornice


Jag ber idag och alla andra dagar om ljus i mörkret


om vi backar bandet

tar tillbaka de förlupna orden

stoppar tiden

stoppar lastbilen

innan foten på gaspedalen

innan vansinnigheten

innan alla drömmar

går i kras

innan alla kroppar

ligger så konstigt där på asfalten

med alla själar vakandes

och all gråt som ljuder i rymden

den enda frågan kvar

som framviskas hest


varför














Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-07-15 14:26



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Gripande stark och bra text i en tid av vanmakt och förtvivlan!
2016-07-16

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
Hur ond kan en människa bli?

2016-07-15

    ej medlem längre
Ja det undrar jag också "varför"? Det finns för mycket av hat och ondska i vår värld, suck..
2016-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP