Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HON GÖMMER MIG

Hon ler,jag gråter

Hon är pratglad,jag är blyg

Hon älskar,jag känner mig ensam

Hon är fantastisk,jag är helt okänd

Hon är så vacker,jag vågar inte ens titta
mig i spegeln

Hon är så lycklig,jag är nere

Min mask är perfekt

Hon gömmer mig

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-15 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj